Nieuwe werknemer Rick: Welkom bij Shops United!

17 juni 2020 | nieuws

Welkom bord voor nieuwe collega

Welkom in ons team!

Shops United groeit! Sinds kort wordt ons team versterkt door een nieuwe werknemer, Rick Nauta. Tijd om hem wat beter te leren kennen. Wellicht heb je Rick al gesproken, maar hij stelt zich graag aan je voor!

Rick Nauta👋

”Mijn naam is Rick, geboren, getogen en nog woonachtig in Heenvliet. Na mijn studie ondernemer retail, heb ik gewerkt als teamleider bij de Albert Heijn en commercieel medewerker bij Aircovent.

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij Shops United. Via Ruwengely (commercieel medewerker) kwam Shops United al snel op mijn pad en de klik was zo gevonden. Sinds kort werk ik als ‘inside sales representatieve’ op de sales afdeling en ben ik goed ontvangen door dit leuke team.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opvolgen van leads, registraties en vragen van klanten. Hierbij ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten en help ik hun van A tot Z. Daarnaast zijn mijn kwaliteiten dat ik sociaal, open, recht door zee en behulpzaam ben.

In mijn vrije tijd ben ik meestal bezig met mijn vrienden en voetbal. Door het coronavirus heerst er jammer genoeg een voetballoze periode, maar gelukkig zullen de meeste competities binnenkort weer beginnen!

Het lijkt me een fijne organisatie waarbij ik mezelf goed kan ontwikkelen, zonder beperkt te worden in mijn functie. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en wellicht spreken wij elkaar snel!”

Wij wensen onze nieuwe werknemer Rick veel succes en plezier toe!😃

rick nauta

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op Twitter, Facebook of LinkedIn.

Robel Mehari