Klantscore: 8.6
Bespaar op kosten
Gratis alles-in-1-verzendsysteem
No cure, no pay!
1 aanspreekpunt

Nieuwe marketing stagiaire Shops United: Linde van der Velde

23 februari 2021 | nieuws

welkom

Welkom in ons team!

Sinds februari wordt het team van Shops United versterkt door onze nieuwe stagiaire, Linde van der Velde. Lees hieronder verder om haar te leren kennen 👇.

Linde van der Velde 👋

“Hi, mijn naam is Linde van der Velde, ik ben 20 jaar en woon in Capelle aan den IJssel. Momenteel zit ik in mijn afstudeerjaar van de opleiding Crossmediale Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Na deze opleiding wil ik doorstromen naar de Communicatie bacheloropleiding.

Tijdens mijn afstudeerstage bij Shops United zal ik drie dagen in de week de marketingafdeling ondersteunen. De overige twee dagen werk ik aan mijn afstudeeropdracht, namelijk: de klanttevredenheid van Shops United onderzoeken.

In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden. Als de lockdown weer voorbij is, dan vind ik het leuk om een drankje te doen op een terras, te winkelen, een film te pakken in de bioscoop of om op vakantie te gaan naar een warm land, zoals Spanje.

Ik hoop veel ervaring op te doen bij Shops United en natuurlijk veel te leren, zodat ik mezelf verder kan ontwikkelen.”

Wij wensen onze stagiaire Linde veel succes en plezier toe! 👍

linde van der velde

Volg je ons al op social media? Ontvang updates op TwitterFacebook of LinkedIn.

Linde van der Velde