Nieuwe stagiair Robel: Welkom bij Shops United!

7 april 2020 | nieuws

Welkom Banner

Welkom in ons team!

Sinds afgelopen maand wordt ons team versterkt door een een nieuwe marketing stagiair, Robel Mehari. Onze nieuwe collega Robel Mehari stelt zichzelf graag aan je voor!

Robel Mehari

”Mijn naam is Robel Mehari, ik ben 24 jaar en woon in Rotterdam. Verder studeer ik Commerciële Economie aan De Haagse Hogeschool. Hierbij heb ik gekozen voor de richting Marketing, Media & Experience (MME).

Naast het studeren werk ik in het weekend als verkoopmedewerker in een luxe warenhuis. Verder ga ik graag naar de sportschool en bezoek ik regelmatig de bioscoop.

Per 2 maart 2020 ben ik werkzaam als stagiair online marketing. Mijn werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het online beter vindbaar maken en het optimaliseren van de diverse online omgevingen van Shops United. Ik heb veel zin om op ontdekking te gaan, mezelf te ontwikkelen en zo een bijdrage te leveren aan de groei van dit ambitieuze bedrijf ?. ‘’

Wij wensen onze nieuwe stagiair Robel veel succes en plezier toe!

Robel Mehari

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op Twitter, Facebook of LinkedIn.

Robel Mehari