Klantscore: 8.6
Bespaar op kosten
Gratis alles-in-1-verzendsysteem
No cure, no pay!
1 aanspreekpunt

Nieuwe Customer Support collega Shops United: Mandy Saija

15 februari 2021 | nieuws

hello

Welkom in ons team!

Sinds januari wordt het team van Shops United versterkt door onze nieuwe collega, Mandy Saija. Wie is Mandy en wat doet zij precies? Lees hieronder verder 👇.

Mandy Saija 👋

“Hi, mijn naam is Mandy Saija, 29 jaar en ik woon samen met mijn gezin in Spijkenisse. Hiervoor heb ik in de makelaardij gewerkt als binnendienst/klantenservice medewerkster.

Na de geboorte van mijn zoontje heb ik ervoor gekozen om thuis te blijven, maar na bijna anderhalf jaar was ik op zoek naar iets voor mijzelf. Ik kwam deze vacature tegen en had dezelfde dag nog contact met de recruiter. De werkzaamheden spraken mij heel erg aan, ondanks dat het een compleet andere branche is. Het is ook heerlijk dichtbij huis en dat vind ik belangrijk. Nadat ik mijn eerste gesprek had via Zoom, was ik direct nog enthousiaster, het paste perfect bij mij en de meiden met wie ik het gesprek had kwamen ook super leuk over.

Ik ben inmiddels drie weken bezig en ik houd mij nu vooral bezig met de support aanvragen, wanneer zendingen vertraagd zijn of geleverd maar niet bij de klant, ben ik de schakel tussen onze klant en de vervoerders.

Mijn kwaliteiten zijn dat ik enorm veel geduld heb en ik zoek graag dingen uit!

In mijn vrije tijd bezoeken we graag steden en bezienswaardigheden. Met mijn zoontje gaan we graag naar de kinderboerderij of een speeltuin. Daarnaast breng ik graag tijd door met familie en vrienden. Ik ben gek op voetbal kijken en sinds kort game ik ook met mijn vriend en vrienden mee.

Tot slot kijk ik enorm uit naar alle dingen die ik nog moet leren, maar nu in deze tijd vooral naar het moment dat ik al mijn collega’s in het echt kan zien!”

Wij wensen onze nieuwe collega Mandy veel succes en plezier toe! 👍

Mandy

 

Volg je ons al op social media? Ontvang updates op TwitterFacebook of LinkedIn.

Linde van der Velde