Klantscore: 8.6
Bespaar op kosten
Gratis alles-in-1-verzendsysteem
No cure, no pay!
1 aanspreekpunt

Nieuwe collega Angela: Welkom bij Shops United!

25 september 2020 | nieuws

welcome

Welkom in ons team!

Nieuwe versterking van ons team 😮? Dat klopt! Sinds kort wordt ons team versterkt door een nieuwe collega, Angela Bimmel. Wellicht heb je Angela al gesproken 🤔, maar het is tijd om haar wat beter te leren kennen!

Angela Bimmel👋

‘’ Hi! Mijn naam is Angela, 25 jaar en woonachtig in Hoogvliet/Rotterdam. Na mijn studie Media en Entertainment Management aan de Hogeschool Inholland, heb ik gewerkt als hospitality medewerker bij Randstad. Hierbij was ik onder andere werkzaam bij Ahoy in Rotterdam.

Na een leuke en vooral leerzame periode bij Randstad, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Tijdens het oriënteren kwam ik de online vacature ‘medewerker customer service’ tegen van Shops United. De functie sprak me direct aan. Ik kon me goed vinden in de taakomschrijvingen en functie-eisen. Na een positief gesprek kon ik gelijk beginnen bij Shops United. Hierdoor werk ik sinds kort als ‘medewerker customer service’ op de supportafdeling en sta ik klaar om jullie zo goed mogelijk te helpen!

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aannemen van binnenkomende telefoontjes en te woord staan van jouw vragen, wijzigingsverzoeken of eventuele klachten. Verder zijn mijn kwaliteiten dat ik georganiseerd, behulpzaam en sociaal ben.

In m’n vrije tijd ben ik graag bezig met koken, bezoeken van concerten en reizen. Hierbij is L.A. (Los Angeles), tot nu toe, mijn favoriete reisbestemming. Door het coronavirus reis ik nu minder en bezoek ik jammer genoeg geen concerten meer. Maar goed. Elk nadeel heeft zijn voordeel. Hierdoor heb ik meer tijd om te experimenten in de keuken.👩‍🍳

Tot slot kijk ik uit naar een fijne samenwerking en mijn eigen ontwikkeling binnen dit ambitieuze bedrijf. Hierbij hoop ik een toegevoegde waarde te zijn. Maar goed, de telefoon gaat af dus ik ga weer aan de slag. Wellicht spreken wij elkaar aan de telefoon! 😃”

Wij wensen onze nieuwe collega Angela veel succes en plezier toe!👍

nieuwe collega angela

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op TwitterFacebook of LinkedIn.

Robel Mehari