Meet our team: Arno

20 oktober 2022 | nieuws

Het verzendsysteem bestaat uit meer dan alleen zendingen en support tickets. Achter de schermen staat een heel team klaar om te zorgen dat jouw webshop alle vrijheid krijgt om nóg verder te groeien 🚀 Wij stellen je graag voor aan één van onze toppers in deze Meet Our Team. Loop vandaag even mee naar het technische hart van ons bedrijf – development – en ontmoet developer Arno!

Hey Arno, vertel eens kort wie je bent en hoe je bij Shops United & Parcel Pro terecht bent gekomen

“Ik ben Arno, 21 jaartjes jong en nu 2 maanden werkzaam bij Shops United/Parcel Pro als developer. Ik ben bij Shops United terecht gekomen als afstudeerstagiair voor mijn studie Informatica en na deze succesvol te hebben afgerond, kreeg ik het aanbod om voor ze te blijven werken en zodoende werk ik hier nu alweer ruim 2 maanden.”

Merk je verschil tussen je stage en nu je werk?

“Jazeker! Tijdens mijn stage werkte ik aan 1 vaste opdracht. Ik had hierbij wel de mogelijkheid om normale taken op te pakken, maar ik heb expres gekozen om dit niet te doen om de stage zo goed mogelijk af te ronden. Wel keek ik met enig regelmaat mee bij tickets om zo ook meer te leren over het systeem. Doordat ik me voornamelijk focuste op mijn eigen opdracht, had ik meer een begeleider(s)/stagiair dynamiek met mijn collega’s in plaats van het zijn van een volwaardig teamlid. Nu werk ik zelf echt mee in het team en aan het verbeteren en vernieuwen van het systeem, wat een hele andere dynamiek oplevert.”

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Met welke werkzaamheden ben jij bijvoorbeeld bezig?

“Mijn werkdag is normaal gesproken van half 9 tot 5 uur. Aangezien wij werken met de scrum methodiek hebben wij elke morgen een zogenoemde daily standup waarin we onderling bespreken wat we de vorige dag hebben gedaan, waar we tegen aan zijn gelopen en wat we die dag gaan doen. Daarnaast bestaat de werkdag uit een combinatie van Developen, Pull Requests checken en, niet onbelangrijk, plezier hebben onderling en in mijn werk. Op dit moment bestaan de develop werkzaamheden voornamelijk uit een nieuwe functionaliteit die er aan zit te komen: rollen & permissies, en daarnaast nog alle gebruikelijke meeting rondom de scrum methodiek.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging bij Shops United/Parcel Pro?

“Mijn grootste uitdaging bij Shops United ligt op dit moment in het verbeteren en vernieuwen van de technologieën die wij gebruiken als development team en de manier waarop het systeem is opgebouwd.”

Waar wil je je verder in ontwikkelen?

“Ik kom net van school en ondanks dat ik al wel een jaar of 2 aan werkervaring heb, ben ik nog steeds een junior developer en wil ik me allereerst verder ontwikkelen als developer in het algeheel. Daarnaast wil ik zorgen dat ik zoveel mogelijk up-to-date blijft rondom PHP en het PHP framework Laravel.”

De korte vragenronde!

Naam: Arno Rietdijkmeet-our-team-arno-avatar
Functie: Developer
In het team sinds: juli 2022
Voor welk gerecht mogen we je wakker maken?
Pizza
Wat vind je de beste uitvinding die ooit is gedaan?
Computer, anders kan ik mn werk niet doen 😊
Wat is je laatste zoekopdracht in Google?
‘php date format 2022-01-01T00:00:00’
Waar word je nou echt chagrijnig van?
Ik word niet snel chagrijnig, maar als Feyenoord heeft verloren dan kan ik wel humeurig zijn.
Wie is een groot voorbeeld voor je?
Mijn vader, want daar heb ik het meeste van geleerd.
Waar ben je heel goed in?
Ik spreek niet graag over dingen waar ik goed in ben.
Wat is voor jou de beste manier om het weekend te beginnen?
Uitslapen 😊

Ook werken in ons team?

Werken bij een verzendplatform klinkt niet zo sexy? Think again! In een wereld waarin online shoppen steeds meer de norm wordt, is ons werk ontzettend belangrijk. Onze missie is webshops te helpen groeien door middel van ons alles-in-één verzendsysteem.

Wij hebben alles in huis: de technische kennis, de connecties met alle grote postbedrijven, de innovaties met belangrijkste digital-commerce platformen en natuurlijk een vertrouwelijke band met onze klanten. Maar ben jij diegene die wij nog missen? 🤔👇

New call-to-action
Bianca de Deugd-ZwaanBianca bundelt haar ervaring in de wereld van retail en e-commerce om jouw webshop te laten stralen. Ze hecht veel waarde aan het vertellen van verhalen en begrijpt hoe ze merken kunnen versterken. Met haar passie voor marketing en kunst, brengt ze altijd inspirerende inzichten in elke blog die ze schrijft.